Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Golden Beach Eforie Nord

Golden Beach Eforie Nord

Belona si lacul techirghiol sunt la 800 m, in timp ce constanta este situata la 15 km. Acces la internet wireless este disponibil la hotel.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Book hotel golden beach, eforie on tripadvisor: Auto možete prema potrebi besplatno parkirati na vlastitom parkiralištu smještaja. Hotel golden beach 3 stele eforie nord este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelului europa.

Hotel Golden Beach 3 Home Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/pages/category/Hotel/Hotel-Golden-Beach-3-311914612240964/
Eforie nord beachfront semtinde yer alan otel, 2.8 km mesafedeki marine dunes from agigea gibi popüler turistik mekanlara yakındır. Gli ospiti che amano scoprire ristoranti e bar locali, troveranno numerose. Hotel golden beach 3 stele eforie nord este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelului europa si la aproximativ 800 m fata de gara.

Hotelul e structurat in sistem s+d+p+3 si totalizeaza 60 de locuri de cazare in 16 camere duble, 6 camere single si 6 apartamente.

Hotelul golden beach are 6 apartamente, 15 camere duble cu pat. Hotelul golden beach*** este localizat in partea de sud a statiunii eforie nord, la aproximativ 100 m de plaja belona, in apropiere de hotel carmen. Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul cauta oferte.

Informatii cazare hotel golden beach din eforie nord. O statie de autobuz si o gara sunt la 150 m.,respectiv 700 m. Hotelul e structurat in sistem s+d+p+3 si totalizeaza 60 de locuri de cazare in 16 camere duble, 6 camere single si 6 apartamente.

Die 10 Besten Hotels In Eforie Nord Rumanien Ab 18
vizitati articolul complet aici : https://www.booking.com/city/ro/eforie-nord-ro.de.html
Hotelul golden beach are 6 apartamente, 15 camere duble cu pat. Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul cauta oferte. Hotel golden beach, este un hotel relativ nou, dotat si utilat modern, fiind clasificat la categoria de 3 stele.este unul dintre bestsellurile din eforie nord !

Oferte, preturi si locuri disponibile la hotel golden beach, eforie nord.

Tudor vladimirescu fn, eforie nord, romania view on map (403 m from centre). Tudor vladimirescu fn, 0.4 miles from the center of eforie nord. (in camera cu 2 adulti).

Hotel golden beach 3 stele eforie nord este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelului europa. Tudor vladimirescu fn, eforie nord, romania view on map (403 m from centre). Eforie nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de constanta.

Hotel Golden Beach Hotel Eforie Nord Romania Overview
vizitati articolul complet aici : https://www.hotel-board.com/hotels/hotel-golden-beach-hotel-eforie-nord-romania-867103.htm
Informații oferite de ministerului turismului. Acesta oferă diverse facilități și servicii: Hotel is located in 630 m from the centre.

Informații oferite de ministerului turismului.

Aeroporturi in apropiere de hotel golden beach aeroportul international mihail kogalniceanu, la 35.4 km aeroportul international delta dunarii tulcea. Eforie nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de constanta. Acces la internet wireless este disponibil la hotel.

Posting Komentar untuk "Golden Beach Eforie Nord"