Modul de preparare al retetei: Chiar daca reteta de lapte de pasare nu pare a fi complicata, cu siguranta te vei bucura de rezultatul obtinut.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Laptele de pasare este un desert consacrat, galuste pufoase de albus in crema vanilata de lapte de galbenus. Written by sorin 31 octombrie 2016 19:28. Lapte (1/2 l), oua (2), zahar (100 g), praf vanilie (1).
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/lapte-de-pasare-18041.html Intre timp mixezi 6 albusuri cu 6 linguri de zahar si 2 plicuri zahar vanilat. 2 l lapte, 6 oua, 4 plicuri zahar vanilat, 8 linguri zahar tos, 2 linguri budinca de vanilie. Lapte de pasare • bucatar maniac • blog culinar cu retete.
Oua 10 buc 5 pentru pandispan si 5 pentru sufleu, zahar 1 pahar pentru pandispan, faina alba calitate superioara 1 pahar pentru pandispan, lapte de vaca 0.5 pahare, zahar 1.5 pahare pentru sufleu, unt 150 g, faina 2 linguri pentru sufleu.
Pana cand laptele incepe sa fiarba, separam galbenusurile de albusuri. Laptele se pune la fiert, intre timp se freaca galbenusurile spuma cu 5 linguri de zahar, iar albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar. Mama nu se putea opri din mancat.
Cand fierbe laptele se ia cu lingura din albusurile batute spuma si se pun pe rand ca niste. 2 l lapte, 6 oua, 4 plicuri zahar vanilat, 8 linguri zahar tos, 2 linguri budinca de vanilie. Cine refuza o portie de lapte de pasare, inghetata sau clatite?
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/lapte-de-pasare-7812.html O reteta foarte usoara si populara printre romani, dar care isi are originile in bucataria frantuzeasca: Laptele de pasare are o textura savuroasa: Laptele de pasare este un desert consacrat, galuste pufoase de albus in crema vanilata de lapte de galbenus.
Reteta pentru lapte de pasare. Chiar daca nu este deloc satios, laptele de pasare compenseaza prin usurinta cu care poate fi preparat. Laptele ramas se strecoara de resturile de albus, se lasa la racit si se toarna peste galbenusurile bine frecate cu restul de zahar cu zaharul vanilat si cu putina sare.
Cine refuza o portie de lapte de pasare, inghetata sau clatite? Un dulce ușor de făcut, gata în mai puțin de 30 de minute. Lapte de pasare • bucatar maniac • blog culinar cu retete.
Lapte de pasăre, desertul la fel de bun ca în copilărie!
Reteta pentru lapte de pasare. Chiar daca nu este deloc satios, laptele de pasare compenseaza prin usurinta cu care poate fi preparat. Se pune laptele la fiert.
Posting Komentar untuk "Reteta Lapte De Pasare"